Tisztítási megoldások


Az Interchem összegyűjtött hét takarítási problémát, amire most megoldást nyújt. Amennyiben hasonló problémák merülnének fel, kérjük keressen bennünket és segítünk.

Használhatom az AIRES légfrissítőt a kellemetlen szagú függönyökön, szőnyegen, amelyeket nem tudok gyakran mosni?


Az Interchem Italia koncentrált Aires dezodorjai ideálisak az illatosítást igénylő környezetekhez, felületekhez és szövetekhez egyaránt, garantálva a hosszan tartó, kellemes illatot. Színtelen és alacsony víztartalmának köszönhetően a textíliákon könnyen alkalmazható, anélkül, hogy foltot hagyna vagy eláztatná a textíliát. Az illatok széles választékban állnak rendelkezésre. Ön melyik illatot választja?

Tekintse meg a terméket: IDE KATTINTVA!

Olajfoltok vannak a szőnyegen, hogyan tudom eltávolítani őket?


Azt ajánljuk, hogy az Argonit Interactive tisztítószert közvetlenül permetezze a foltra, hagyja néhány percig hatni, majd alaposan öblítse le vízzel.*

Az eredmény magáért beszél.

Tekintse meg a terméket: IDE KATTINTVA!

A padlót szeretném polírozni, de viasz nélkül. Hogyan tehetem?


Az Argonit P 200 Brilliant Classic vagy az Argonit P 200 Brilliant Magnolia Mimosa rendszeres használata fényes és csillogó padlót tesz lehetővé. Ezenkívül, a viaszokkal kezelt padlóktól eltérően, az Argonit P200 mosószert nem kell viaszmentesíteni, megkönnyítve és felgyorsítva a tisztítási munkát.

Tekintse meg a terméket: IDE KATTINTVA!

Két vagy több típusú felmosószert kell használnom a padlók rendes és rendkívüli tisztításához?


Próbálja ki az Unilux semleges zsírtalanító tisztítószert. Különböző koncentrációban történő felhasználás esetén az Unilux ideális mind a normál karbantartáshoz, mind a nehezebb szennyeződések eltávolításához (pl. olajok és zsírok) mindenféle padlóról. Ezenkívül kellemes és tartós citrus illatot hagy maga után.

Tekintse meg a terméket: IDE KATTINTVA!

Hogyan tisztíthatom a csempe közötti fekete szennyeződéseket a fürdőszobák, padlók, úszómedencék esetében?


Öntsön tisztán Cloractive Argonit gél tisztítószert a szivacsra, és kezdje meg a fugák tisztítását. Tisztítás után ügyeljen arra, hogy alaposan öblítse le a szert a felületről. A szer lúgos kémhatású, így nem roncsolja úgy a fugát mintha egy savas bázisú szert használna.

Kiváló eredményt és eredeti megjelenést biztosít.

Tekintse meg a terméket: IDE KATTINTVA!

Milyen terméket használhatok a mosható felületek napi portalanításához és az üvegfelületek foltmentes tisztításához?


A könnyen használható és hatékony Efficace Vetri üvegtisztító szert ajánljuk. Ideális üvegek és tükrök tisztításához, de minden más mosható felülethez is. (még a legkényesebbek takarításához is)

Gyorsan szárad és nem hagy semmilyen csíkot vagy foltot a felületeken.

Tekintse meg a terméket: IDE KATTINTVA!

Hogyan távolíthatom el a vízkövet és tisztíthatom a WC különösen rejtett részeit?


A megoldás a +30 wc tisztító, amely gyorsan eltávolítja a toalett szennyeződéseit. A döntött nyakú flakon lehetővé teszi, hogy a szer elérje a WC rejtettebb részeit is. Ezenkívül a készítmény viszkozitása nagyobb tapadást biztosít a csésze falaihoz, jelentősen növelve annak hatékonyságát.

Tekintse meg a terméket: IDE KATTINTVA!


* a tisztítószerek felhasználása előtt ajánlott próbát végezni egy kevésbé látható helyen!

WhatsApp

Kérdezzen tőlünk a WhatsApp-on!

WhatsApp